Особливий день для особистих стосунків – Овнам, фінансові труднощі через власні бажання – Дівам: гороскоп на 18 грудня

А ще можливі конфлікти

ОВНИ

Цінуйте турботу та увагу, адже вам пощастило мати відданих людей поруч. Не виключено, що цього дня у вашому житті може з’явитися ще одна особлива людина.

ТЕЛЬЦІ

Не варто влаштовувати скандали своїй половині. Вам часто не вистачає витримки, тому потрібно знайти спосіб, який не буде загрожувати вашим стосункам.

БЛИЗНЯТА

Намагайтеся цього дня не з'ясовувати стосунки з рідними та близькими, бо ці сварки можуть призвести до непередбачуваних наслідків. Зробіть краще щось корисне.

РАКИ

Ви можете закохатися або відновити старі відносини. Або знайти друзів і однодумців та розширити перспективи, пов'язані з партнерством і співпрацею.

ЛЕВИ

Час подумати про зміцнення здоров’я. Важливо також дотримуватися порядку в побуті та на роботі. Намагайтеся чергуйте розумові навантаження з фізичними.

ДІВИ

Через потурання власним примхам у вас можуть виникнути фінансові труднощі. Зумійте зупинитися вчасно.

ТЕРЕЗИ

День сприятливий для тих, хто переймається питанням житла – ви можете отримати вигідну пропозицію. Однак, перш ніж погоджуватися, порадьтеся з близькими.

СКОРПІОНИ

Зараз важливо налаштувати себе на позитив. Гарний настрій зробить вас непробивними й ви зможете витримати будь-який удар долі.

СТРІЛЬЦІ

Не виключено, що отримана цього дня інформація допоможе якщо не збагатитися, то уникнути збитків. Не ігноруйте дзвінки та повідомлення, щоб собі ж не нашкодити.

КОЗОРОГИ

Це сприятливий період для того, щоб налагодити особисті зв'язки. Намагайтеся уникати двозначних ситуацій. І не давайте жодних обіцянок.

ВОДОЛІЇ

Зараз вам дуже важливо постійно рухатися вперед. Не стійте на місці – так ви розпалите у собі бажання досягати більшого.

РИБИ

Сумніви і підозри з’їдають людину. Тому, якщо маєте питання до коханих – не мовчіть.

Зауважимо!

 Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень