Великі гроші – Водоліям, прощання з проблемами – Тельцям: гороскоп на 14 грудня

А Близнята отримають бажане

ОВНИ

Дозвольте собі з головою зануритися у любовні стосунки. Вам це однозначно не зашкодить – навпаки, це стане для вас ковтком свіжого повітря.

ТЕЛЬЦІ

Ваш розум працюватиме немов капкан, тому зараз ви зможете вирішити чимало завдань. Цього дня усе складеться так, що колишні проблеми більше не будуть вас турбувати.

БЛИЗНЯТА

Ваш шарм, ваша здатність переконувати та чарівність дуже допоможуть вам цього дня. Люди не можуть вам ні в чому відмовити і ви легко отримаєте бажане.

РАКИ

Ви будете більш відвертими, ніж зазвичай. Обережно, не варто видавати усі свої секрети. Загалом день буде хорошим, а вечір особливо потішить.

ЛЕВИ

Незабаром вам доведеться зробити серйозний крок і приймати важливе рішення. Слухайте свою інтуїцію, але обов’язково порадьтеся ще й з близькими людьми.

ДІВИ

Ви почуваєтеся неймовірно впевненими і це помітно. Ваша потужна енергія посилить привабливість. Вас будуть супроводжувати захоплені погляди.

ТЕРЕЗИ

Цього дня ви отримаєте визнання на роботі. Ваші ідеї сприймуть із захватом.

СКОРПІОНИ

Не сумнівайтеся довго й переходьте відразу до справи. Зараз буде багато ентузіазму, ідей та цікавих людей. Ваша впевненість у собі проявиться у всій красі.

СТРІЛЬЦІ

Зараз вам особливо потрібно контролювати те, що відбувається. Якщо будете наполегливими, то зможете швидко знайти потрібний напрямок для змін. Починайте діяти й візьміть управління долею у свої руки.

КОЗОРОГИ

Ви відчуєте потужний приплив творчої енергії, тому у вас не буде ні найменшого приводу нудьгувати.

ВОДОЛІЇ

День призначений для того, щоб позбутися усього непотрібного. Вичистіть від зайвого і гаманець, адже незабаром очікуються великі фінансові надходження.

РИБИ

Не соромтеся хвалити себе, адже вам є чим пишатися. Можна ділитися деякими деталями свого життя. Особливо, якщо ви хочете справити на когось враження.

Зауважимо!

 Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень