Розв'язання матеріальних питань – Левам, більше часу з близькими – Скорпіонам: гороскоп на 10 грудня

Цей день сподобається усім

ОВНИ

Цього дня не повинно бути фальші та необов'язковості. Якщо щось пообіцяєте й не стримаєте слово, то можете втратити свій авторитет в очах інших. 

ТЕЛЬЦІ

День сприятливий для вас у всьому. Ви можете розраховувати на свої старі зв'язки, які відкриють перед вами нові перспективи. Тому постарайтеся не уникати зустрічей і розмов з давніми знайомими.

БЛИЗНЯТА

Негативних ситуацій зорі не прогнозують. Навпаки – вас чекають цікаві та непередбачувані повороти долі, які можуть змінити життя на краще. 

РАКИ

Вам може здатися, що життя навколо зупинилося, але це не привід впадати у сплячку. Це просто невеликий перепочинок перед дуже активним періодом.

ЛЕВИ

Цього дня вам практично все вдаватиметься і ви будете абсолютно задоволені собою. Зараз добре займатися розв'язанням матеріальних питань.

ДІВИ

Постарайтеся не брати підвищених зобов'язань і не завантажуйте себе надмірно. Прислухайтеся до організму — будь-яке нездужання не повинне залишитися без уваги.

ТЕРЕЗИ

Вас можуть вплутати у великий конфлікт. Уникайте спілкування з не надто врівноваженими людьми й усе буде добре.

СКОРПІОНИ

Приділіть більше уваги та турботи своїм близьким. І контролюйте свої слова - зараз ви можете ненароком образити їх.

СТРІЛЬЦІ

Вам вистачить дипломатичних здібностей і вміння знаходити потрібні слова в спілкуванні на будь-якому рівні. Можливі вигідні пропозиції про співпрацю.

КОЗОРОГИ

Вам потрібні нові враження і цей день вам їх подарує. Можливі зустрічі з людьми, які вам дуже дорогі, приємні сюрпризи та оптимістичні фінансові новини.

ВОДОЛІЇ

Деяких представників знаку чекають багатообіцяючі знайомства. Причому, і ділові, і особисті. Подбайте про те, щоб справити гарне враження.

РИБИ

День надихне вас дивитися у майбутнє з оптимізмом. Ви почуватиметеся впевнено і це позитивно позначиться на швидкому прийнятті рішень та вирішенні проблем.

 Зауважимо!

 Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень