Великі витрати – Козорогам, підступи ворогів – Ракам: гороскоп на 7 грудня

А Стрільцям спробують зіпсувати репутацію

ОВНИ

Надлишок енергії може призвести до погіршення відносин з кимось з колег. Швидше за все вас захочуть ще більше завантажити.

ТЕЛЬЦІ

Фліртуйте, адже спілкування з особами протилежної статі допоможе розвіятися. Не виключено, що у вас з'явиться впливовий покровитель.

БЛИЗНЯТА

Вам вдасться реалізувати свої плани, але тільки через конфлікти. Зараз вам необхідно відстояти свою позицію.

РАКИ

Пильнуйте, бо недруги намагатимуться вам нашкодити. Вони спробують використати ваші слова проти вас, тому будьте обережні з висловлюваннями. Не втручайтеся в чужі розмови, а тим більше в суперечки.

ЛЕВИ

Вам доведеться зробити вибір між любовною пристрастю і своїм становищем у суспільстві. Не поспішайте з рішенням.

ДІВИ

У жодному разі не кидайте справу і не відступайте назад. Впертість і наполегливість приведуть вас до успіху.

ТЕРЕЗИ

Ймовірність вирішення проблем цього дня вкрай мала. Неуважність і легковажність у спілкуванні може знизити ваш авторитет в очах оточуючих. 

СКОРПІОНИ

Цього дня небезпечними будуть фізичні перевантаження і  напружена розумова праця. Також не піддавайтеся на авантюри у сфері професійної діяльності. Зараз протипоказані будь-які комерційні операції, пов'язані з ризиком.

СТРІЛЬЦІ

Вашу репутацію спробують зіпсувати. Будьте стриманими, постарайтеся не зірватися і не сприймати критичні зауваження на свою адресу занадто болісно. 

КОЗОРОГИ

Зорі прогнозують вам великі витрати. Можливі прикрі непорозуміння з близькими. Відкладіть прийняття важливих рішень – не виключено, що вам завадять сторонній вплив або суб'єктивна оцінка ситуації.

ВОДОЛІЇ

Хороший день для ділових операцій, хоча значних прибутків чекати не варто. Нові люди, які з’являться у вашому оточенні, сприятимуть у нових проєктах, тому не відмовляйтеся від знайомств.

РИБИ

Всі ваші проблеми будуть пов'язані з витратами або надходженнями. Є велика ймовірність швидких змін у службовому або суспільному становищі.

Зауважимо!

 Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень