Три знаки Зодіаку, які змінять імідж ще до кінця року

Вони «зріли» для цього рішення довго

ОВНИ

У цього знака й так багато змін і клопотів було впродовж року. Здається, ніби про себе взагалі забули. В останні тижні грудня Овнам захочеться зробити зрештою щось приємне й для себе, а не тільки для оточення. 

Проте на глобальні зміни Овнам забракне часу, бо наважаться вони буквально в останній момент. Але зміна зачіски може дуже й дуже змінити їх зовнішність. 

РАКИ

Раки переважно будь-які зміни сприймають скоріше як покарання, ніж як нагороду. Але так було раніше, перед новим 2023 роком Раки відчують, що життя стало сірим й буденним, і це буде поклик серця - змінити щось на краще. Додати барв життю. 
Раки змінять харчові звички, почнуть робити зарядку, а ще обов'язково випробують нову техніку макіяжу. Можливо, спробують «уколи краси» чи іншу процедуру. І вирішать відростити косу, або навпаки - відрізати коси, які відрощували останній рік. 

ТЕРЕЗИ

Завершення календарного року - це як фінішна пряма для душевних страждань Терезів. Нарешті прийшов час визначитися – варто чи ні. 

Це той випадок, коли у людини є повний список бажань, намірів й кожен крок досконально вивчений зі спеціалістом або принаймні у мережі. Єдине, чого не вистачало – рішучості. Саме її грудень і принесе. У новому році Терезів буде не впізнати.

Зауважимо!

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень