Ні слова про нових знайомих – Ракам, виправдане ледарювання – Близнятам: гороскоп на 30 листопада

Та чому Терезам варто триматися подалі від близьких людей

ОВНИ

Аби досягти мети – і професійної, і особистої, потрібно діяти лише чесним шляхом. Хитрощі, можливо, й дозволять досягти бажаного, але згодом правда все одно вийде назовні.

ТЕЛЬЦІ

Не перенавантажуйте себе зараз. А поповнити запас енергії можна у спілкуванні з тими, хто має її в надлишку. Насамперед це маленькі діти та домашні улюбленці.

БЛИЗНЯТА

Це саме той день, коли ледарювати та ухилятися від повсякденних справ не тільки можна, а й потрібно, адже всі зусилля досягти професійних вершин виявляться марними.

РАКИ

Не поспішайте ділитися з колегами своєю думкою про нового знайомого. Особливо якщо вона негативна. Якщо ваші слова дійдуть до цієї особи, то це може зашкодити вашій кар’єрі.

ЛЕВИ

Навіть якщо вам вдалося досягти вагомих результатів, це не привід вихвалятися своїми успіхами. Щоб, як мінімум, не дати привід заздрісниками робити вам нові каверзи.

ДІВИ

Намагайтеся довести справу до кінця, інакше невдоволення собою та численні комплекси вам гарантовані.

ТЕРЕЗИ

Зараз бажано триматися трохи подалі від близьких людей, адже у вас буде дуже конфліктний настрій. Цього дня є ризик серйозного та тривалого конфлікту.

СКОРПІОНИ

Не варто нікого просити про допомогу, оскільки реального сприяння все одно не отримаєте, а ось потрапити в залежність можете дуже легко.

СТРІЛЬЦІ

Намагайтеся звести до мінімуму будь-яке, навіть незначне, фізичне навантаження. Цього дня вам краще працювати виключно головою.

КОЗОРОГИ

Розв’язання важливих питань, навіть якщо вам здаватиметься, що вони вимагають негайного втручання, краще відкласти. Зорі не впевнені, що сьогодні ваші рішення будуть правильними.

ВОДОЛІЇ

Перепади настрою, властиві вам цього дня, зроблять вас дуже складним співрозмовником. Аби не посваритися з оточенням, потрібно звести спілкування до мінімуму.

РИБИ

Запорука успіху цього дня – цілеспрямований рух до мети. Тактика «крок вперед і два назад» очікуваного результату не дадуть.

Зауважимо!

 Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень