Розлука з коханими – Терезам, обман – Левам: гороскоп на 2 грудня

А Тельці знайдуть вельми вигідне заняття

ОВНИ

Цього дня вам буде важливо правильно розподілити свої сили, адже справ буде чимало. Є й ризик того, що вас можуть використати з корисливою метою, тому пильнуйте. 

ТЕЛЬЦІ

Завдяки своїй допитливості, ви знайдете нове цікаве заняття, яке згодом може дати хороший прибуток.

БЛИЗНЯТА

Беріть ініціативу у свої руки, адже у вас з'явиться можливість зробити все так, як ви вважаєте за потрібне. Головне – робити це з розумом.

РАКИ

На вас чекає спілкування з цікавими та неординарними людьми. Ви можете несподівано отримати пропозицію, на яку навіть не сподівалися.

ЛЕВИ

День символізує обман. Ретельно перевіряйте інформацію, уважно працюйте з документами та уникайте малознайомих людей.

ДІВИ

Добре подумайте, перш ніж вкладати гроші у якусь справу. Не виключено, що ви ризикуєте абсолютно невиправдано, спокусившись на великий прибуток, який навряд чи отримаєте.

ТЕРЕЗИ

День буде складним для закоханих, а емоції – розжареними до межі. Можлива розлука або тимчасові розриви. 

СКОРПІОНИ

Ви зможете отримати те, про що давно мріяли. І саме зараз ви отримаєте інформацію, якої бракувало для розв'язання серйозної проблеми.

СТРІЛЬЦІ

Важлива зустріч може зірватися з незалежних від вас причин. Шукайте можливість для налагодження нових контактів і збору корисної ділової інформації.

КОЗОРОГИ

Ваші витрати можуть перевищити розумні межі, тому можливі непорозуміння у сім’ї. Ви будете надмірно вразливими. Постарайтеся не реагувати на зауваження та незначні образи.

ВОДОЛІЇ

Вам доведеться чимало сил витратити на дрібниці та непотрібну метушню. Зорі радять менше говорити й більше діяти.

РИБИ

Вам потрібно приборкати гонор і стежити за своїми словами. Намагайтеся критично аналізувати свої вчинки та уникати поспішних рішень.

Зауважимо!

 Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень