Неабияка удача – Водоліям, муки сумління – Стрільцям: гороскоп на 6 грудня

Також цього дня визначиться доля Риб

ОВНИ

Вам буде непросто відволіктися від думок про роботу, оскільки є невирішені питання, які не дають вам зітхнути з полегшенням. Найкраще, що ви можете зробити – зайнятися ними.

ТЕЛЬЦІ

Цього дня ви почуватиметеся дуже потрібними. І з задоволенням будете виконувати забаганки інших. Особливо пощастить вашим коханим.

БЛИЗНЯТА

Вам буде важко спілкуватися навіть з найближчими людьми. Це викликано внутрішнім роздратуванням внаслідок великого емоційного напруження або втоми.

РАКИ

Якщо хочете домогтися свого, то дійте тихо та дуже обережно. І намагайтеся не показувати свій характер.

ЛЕВИ

Залишайтеся цього дня чесними у будь-якій ситуації. Це допоможе вам уникнути незручних моментів і докорів сумління.

ДІВИ

Вам варто подумати, як покращити атмосферу вдома. Потрібно більше часу проводити з рідними й частіше до них прислухатися.

ТЕРЕЗИ

Зранку можливі конфлікти через невиконану роботу. Але загалом день буде вдалим.

СКОРПІОНИ

Цього дня ваша симпатія може перерости у щось більше. Ретельно придивіться до того, хто поруч із вами, адже зорі впевнені, що ця людина принесе щастя у ваше життя.

СТРІЛЬЦІ

Ви будете схильними до самокритики, причому невиправдано. Також вас мучитиме совість через якусь ситуацію, яка давно лишилася у минулому.

КОЗОРОГИ

День підходить для переосмислення минулого. Духовне і моральне очищення сприятиме миру і спокою в сім'ї. 

ВОДОЛІЇ

Розташування зірок обіцяє вам неабияку удачу цього дня. Ви знайдете підтримку та розуміння у людей, яких до цього не вважали своїми друзями. 

РИБИ

Цей день може визначити хід ваших справ до кінця місяця. Він покаже, наскільки найближчим часом зміняться плани і як можуть розвиватися події. Ваша здатність до аналізу і унікальний дар передбачення допоможуть точно визначити цілі та тактику поведінки. 

Зауважимо!

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень