Інтерес до життя – Близнятам, владнання конфліктів – Терезам: гороскоп на 12 грудня

А Раки отримають інформацію для роздумів

ОВНИ

Ви зробите добру справу, якою можна справедливо пишатися. Пам’ятайте, що добро повертається.

ТЕЛЬЦІ

Зорі прогнозують на цей день несподіване інтелектуальне спілкування з дуже впливовими особами. Це може багато вам дати.

БЛИЗНЯТА

Ви будете активними й відкритими. Інтерес до навколишнього світу значно зросте. Зараз можна сміливо братися за реалізацію своїх ідей.

РАКИ

Ви отримаєте інформацію для роздумів. Можливо, це сприятиме глибоким дискусіям, в результаті чого у вашій голові визріє геніальний план.

ЛЕВИ

Постарайтеся провести аналіз свого життя. Приділіть більше уваги відпочинку, а також зосередьтеся на особистих пріоритетах.

ДІВИ

Гарний день, щоб навести лад у своєму житті. Але робіть це без поспіху, щоб не довелося повертатися до цього питання.

ТЕРЕЗИ

Зараз сприятливий час для того, щоб владнати будь-які конфлікти. Також ви можете добитися прогресу у якомусь творчому проєкті.

СКОРПІОНИ

Ви відчуєте, що готові братися за перспективні справи. Намагайтеся приділяти особливу увагу деталям, щоб прийняти розумні та правильні рішення.

СТРІЛЬЦІ

Ви будете схильні багато думати про труднощі у своєму житті, але це гарний період для логічного та розумного розв’язання проблем.

КОЗОРОГИ

Спробуйте поділитися своїми думками з друзями або знайомими. Завдяки цьому ваші ідеї можуть стати ефективнішими.

ВОДОЛІЇ

Не бійтеся скористатися порадами, які ви отримаєте цього дня. Це допоможе у досягненні мети. І будьте максимально чесними, оскільки те, що ви говорите, матиме великий вплив і наслідки.

РИБИ

Вам варто підготуватися до з'ясування стосунків з коханою людиною. А ось на роботі вам з легкістю вдаватимуться нові проєкти.

Зауважимо!

 Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень