Рецепт успіху та спокою – Терезам, необхідні зміни – Левам: гороскоп на 17 грудня

А Ракам час брати відповідальність на себе

ОВНИ

Не бійтеся експериментів, забудьте про критику та просто спробуйте висловити свої переживання. Ви відчуєте велике полегшення.

ТЕЛЬЦІ

Вам потрібно визначитися з пріоритетами й присвятити всю увагу найважливішому. Оцініть перспективи й беріться до роботи.

БЛИЗНЯТА

Намагайтеся спокійно реагувати на зауваження, хто б їх вам не робив. Немає нічого страшного в тому, щоб прийняти допомогу порадника та виправити помилки.

РАКИ

Цього дня у вас буде можливість зробити все так, як саме ви вважаєте за потрібне. Не бійтеся відповідальності й будьте мудрими.

ЛЕВИ

Вам потрібно щось змінити в житті, додавши хоч трохи яскравих вражень і емоцій. Це зарядить вас на майбутні звершення.

ДІВИ

Час подумати про майбутнє, тому серйозно задумайтеся над тим, що б ви хотіли змінити. Цього дня можуть з’явитися хороші ідеї, які допоможуть покращити фінансове становище.

ТЕРЕЗИ

Обережність збільшить шанси на успішне вирішення ваших справ. А терпіння і розуміння забезпечать спокій вдома.

СКОРПІОНИ

Цього дня вирішити важливу проблему, на жаль, не вдасться. Вам варто спробувати абсолютно новий підхід і цього дня ви зможете намацати правильний напрямок.

СТРІЛЬЦІ

Попри те, що цього дня вас цікавитимуть виключно приватні справи, все ж доведеться зайнятися роботою, адже не виключено, що професійні справи вимагатимуть саме вашого втручання.

КОЗОРОГИ

За останній час на роботі склалася дещо хитка ситуація, тому ваші думки будуть лише про це. Переговори на вищому рівні можуть владнати проблеми.

ВОДОЛІЇ

Ви можете бути задоволеними собою, якщо ретельно поставитеся до усіх дрібниць. Працюйте на результат і не звертайте увагу на дрібні непорозуміння.

РИБИ

У будь-якому товаристві ви почуватиметеся, як риба у воді. Це буде день приємних зустрічей і відвертих розмов.

Зауважимо!

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень