Щасливчики тижня: астрологи вказали, яким знакам Зодіаку сильно пощастить

Їх буде супроводжувати удача

Астрологи вказали на знаки Зодіаку, які наступного тижня - з 12 до 18 грудня - отримають шанс зустріти другу половинку й залучити у своє життя бажані зміни.

Це три знаки Зодіаку.

Близнюки

Саме в цей період в житті Близнюків може з'явитися людина, яка буде міцно пов'язана з ними.

Представникам даного знака захочеться внести зміни в особисте життя, вони будуть налаштовані на нові знайомства і зустрічі. Астрологи рекомендують бути сміливішими у пошуках, але і не кидатися на першого зустрічного.

Скорпіони

Представники цього знаку з головою поринуть у веселощі. До них будуть тягнутися люди, що обернеться для Скорпіонів новими приємними зустрічами та знайомствами.

Близькі допоможуть Скорпіонам не згадувати про проблеми, що подарує їм гарний настрій і впевненість у собі.

Стрільці

Стрільці у зазначений період зможуть знайти справжнє кохання у зазначений період можуть Стрільці. Їм у нагоді стане внутрішній голос.

Астрологи радять Стрільцям частіше до нього прислухатися і не боятися змін, які настають. Несамотнім представникам цього знака найкраще провести якомога більше часу з коханими.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень