Здатні правити світом: жінки цих трьох знаків Зодіаку найсильніші та найталановитіші

Вони мають риси характеру, які роблять їх природженими лідерами

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які мають усі задатки природжених правительок. Із народження їм властива чарівність, магнетизм та неперевершена інтуїція.

Перевірте, чи серед вашого оточення є такі люди.

ЛЕВИ

У вас дуже сильні інстинкти. Ви підбираєте собі в пару сильних супутників життя, завдяки чому вони швидше досягають успіху. Усе життя ви навчаєтеся, займаючись саморозвитком, знаходячи і кидаючи нові захоплення, дуже ерудовані та розумні. Вам не потрібно прикидатися королевою, царські звички від народження у вашій крові.

ТЕЛЬЦІ

Природа вас щедро обдарувала. Ви гарні, розумні, розважливі, маєте потужну внутрішню енергетику і дуже розвинене чуття. Ці жінки здатні зачарувати з першого погляду. Прекрасні зовнішні дані та задатки лідера привертають увагу численних шанувальників, готових кинути до ніг себе та весь світ на додачу.

СКОРПІОНИ

Ви маєте безмежну внутрішню силу. Здатні у гніві зруйнувати все вщент, а потім – відродити з попелу. Ваші почуття виразні і позбавлені удавання. Ці жінки легко зачаровують, повністю підпорядковуючи своїй волі. Ви здатні досягти всього – варто тільки чогось по-справжньому захотіти.

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень