Посилення інтуїції – Дівам, успіхи у роботі – Тельцям: гороскоп на 15 грудня

А Козорогів чекає складний день

ОВНИ

Будьте готові до того, що хтось зіпсує вам настрій на весь день. Постарайтеся не призначати важливих зустрічей – через надмірну емоційність вам буде вкрай важко знайти спільну мову з людьми.

ТЕЛЬЦІ

Триває сприятливий період для торговельних угод і ризикованих справ. У професійній діяльності можливий несподіваний прорив.

БЛИЗНЯТА

Цього дня добре звертатися до керівництва або в урядові організації. Намагайтеся тримати свої плани при собі, навіть якщо дуже хочеться з кимось поділитися.

РАКИ

Події першої половини дня можуть вас засмутити або й розчарувати. Причиною будуть конфлікти з родичами через їхні поради та зауваження.

ЛЕВИ

Ви відчуєте себе більш щасливими, якщо вийдете за звичні рамки. Зорі радять спокійно отримувати задоволення від компліментів і не сумніватися в їх щирості. Також можливі цікаві знайомства.

ДІВИ

Черговий цикл вашої життєвої активності ознаменується посиленням інтуїції та чарівності. Люди творчих професій зможуть проявити свої таланти та здійснити максимум з задуманого.

ТЕРЕЗИ

Цього дня сімейні проблеми вийдуть на перший план, заберуть багато сил і грошей. Ви відчуватимете гостру потребу у позитивних емоціях.

СКОРПІОНИ

Будьте максимально обережними у вчинках і словах. Не варто бути дуже самовпевненими, бо це може призвести до сумних наслідків.

СТРІЛЬЦІ

Розгубленість і невпевненість у собі можуть стати причиною дрібних непорозумінь, однак ви зумієте зібратися і зробити заплановане.

КОЗОРОГИ

Вас чекає складний день. Не виключені великі фінансові втрати, крадіжки. Зараз в жодному разі не пускайтеся у нові ризиковані заходи - вони виявляться збитковими.

ВОДОЛІЇ

День сприяє матеріалізації всього позитивного. Ваша завбачливість, а також сміливість рішень збільшать шанси на успіх.

РИБИ

Ваш життєвий потенціал поступово почне зростати, а це позначиться на посиленні сексуальної енергії та особистої чарівності.

Зауважимо!

 Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень