Повна відвертість – Тельцям, непереборне бажання діяти – Стрільцям: гороскоп на 11 грудня

А дехто буде дуже вразливим

ОВНИ

Зараз ви будете вкрай вразливими й можете піддатися негативному впливу, тому потрібно бути обережними у всьому. Уникайте участі в конфліктах, останнє слово все одно залишиться не за вами.

ТЕЛЬЦІ

Цей день сприятливий для любовних справ. Не соромтеся відкрито говорити про свої симпатії та бажання. Партнер не засудить вас, а з задоволенням прийме правила гри.

БЛИЗНЯТА

Цього дня навіть маленька дрібничка принесе вам багато радості.

РАКИ

Постарайтеся цей день наповнити різними зустрічами та переговорами. Тільки не зачіпайте коханих - зараз ви дуже вразливі, тому будь-яке обговорення проблеми може перерости у сварку.

ЛЕВИ

Доля дасть вам шанс, тому будьте у повній готовності. Можливо, знайдете те, чого вам зараз найбільше не вистачає. Це стосуватиметься й любовної сфери.

ДІВИ

Вам необхідно постійно поповнювати запаси енергії, оскільки витрачатимете ви її дуже багато. Намагайтеся отримувати якомога більше позитивних емоцій. Також вам потрібно змінити свій ритм життя на більш спокійний.

ТЕРЕЗИ

Постарайтеся урізноманітнити свій день, бо вам може бути трохи нудно. Уникайте з'ясування відносин з тими, кого любите, або, хоча б, не виступайте ініціатором суперечок.

СКОРПІОНИ

Вам навряд чи вдасться реально оцінити ситуацію, бо ви будете схильні до перебільшення. Якщо вам зроблять цікаву пропозицію, то не приймайте остаточного рішення саме зараз.

СТРІЛЬЦІ

У вас виникне непереборне бажання перейти до реалізації сміливих ідей. Зорі впевнені, що це ідеальний час, коли ви зможете відкрити в собі нові можливості.

КОЗОРОГИ

Завдяки подіям цього дня, ви подивитеся на себе зовсім іншими очима та дізнаєтеся, наскільки глибоко можете переживати. Ваші, правильно висловлені, почуття можуть допомогти досягти взаєморозуміння з найближчою людиною. А визнання провини налагодить відносини з тими, з ким ви довго були у сварці.

ВОДОЛІЇ

Гарний час для того, щоб завершити домашні справи. Також добре робити покупки, тому не відкладайте походи по магазинах. 

РИБИ

Зараз ніщо не зможе вивести вас з рівноваги. Сили та енергії вистачить для всього, що ви запланували.

Зауважимо!

 Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень