Терезам – романтичний вечір, приємності – Ракам: гороскоп на 20 грудня

А Ракам серце підкаже, як діяти

ОВНИ

Не виключено, що цього дня ви почуєте зізнання у коханні. Якщо будете до нього не готові, не поспішайте з відповіддю, бо незабаром ви подивитеся на цю людину іншими очима.

ТЕЛЬЦІ

Використовуйте кожну можливість, яку дасть вам доля. Особливу увагу зверніть на пропозиції, які вам зроблять цього дня.

БЛИЗНЯТА

Цей час ідеально підходить для вирішення будь-яких організаційних питань. Глибокі почуття цього дня переживатимуть кризу.

РАКИ

Зараз важливо йти за покликом серця, а не розуму. Навіть якщо оточуючі вважають вас трохи божевільними.

ЛЕВИ

Труднощі виникнуть на роботі. Вам буде складно порозумітися з колегами, тому ситуація в колективі загостриться. Вдома теж вірогідні непорозуміння. Залишається тільки навчитися абстрагуватися.

ДІВИ

Можливі проблеми фінансового характеру. Головне - не панікувати й не брати велику суму в борг. Краще скоротіть свої витрати.

ТЕРЕЗИ

Вам не вдасться уникнути нудних зустрічей. Але нехай вас тішить думка про те, що після повернення додому вас чекатиме романтичний вечір.

СКОРПІОНИ

Якщо у вас виникне хороша ідея, терміново починайте втілювати її в життя. Зараз у вас будуть час і енергія для цього. Період підходить для відновлення стосунків.

СТРІЛЬЦІ

Вашою добротою можуть скористатися нечесні люди. Намагайтеся бути менш послужливими. 

КОЗОРОГИ

Цього дня ви знайдете відповіді на важливі питання. Але поспішних рішень приймати не варто – краще продумайте якийсь нестандартний хід.  

ВОДОЛІЇ

Чим більше невирішених справ у вас залишиться до кінця цього дня, тим гірше. Тому беріться до роботи з самого ранку. Оточуючі можуть викликати у вас роздратування, але не варто цього показувати, щоб не зіпсувати відносини. 

РИБИ

Вас чекає багато приємностей. Дрібних, але все ж. Закоханих Риб очікує ще й сплеск романтичних почуттів. 

Зауважимо!

 Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень