Зморшки на обличчі: уповільнити старіння можливо

Є нутрієнти, надважливі для «ремонту» ДНК

Попри те, що старіння неминуче, все ж одні старіють швидше, а інші – повільніше. Більшою мірою на це впливає середовище та здатність організму до відновлення та оздоровлення. 

Є нутрієнти, які важливі для відновлення ДНК, і саме вони впливають на те, як швидко старіє людина. При старінні з'являються зморшки та темні кола під очима. 

На клітинному рівні тканини руйнуються і відновлюються постійно. Зокрема білки. В організмі окислюються білки, це спровоковано палінням, тривалим перебуванням на сонці, алкоголем, ліками, цукром та шкідливою їжею. 

Аби уповільнити старіння, слід практикувати регулярні фізичні вправи. Це насичує тканини достатньою кількістю кисню, це уповільнює старіння обличчя. 

Дієтологи радять практикувати помірне голодування, що має антиоксидантну дію, та активізує низку генетичних факторів. Крім того, голодування допомагає зменшити рівень цукру та знизити окислення. 

Уповільнити процеси старіння допоможуть продукти з антиоксидантами, особливо овочі. Антиоксиданти містяться в морепродуктах, яйцях та м’ясі. 

Незамінними нутрієнтами для ДНК є вітамін В3, магній, цинк, вітамін С з натурального джерела, фолати та Омега-3 жирні кислоти.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень