5 найкращих соків, які уповільнюють старіння

Дієтологи назвали поживні речовини, необхідні організму

Сік — чудове джерело поживних речовин, які необхідні організму. Однак лише деякі види напоїв можуть уповільнити процес старіння та боротися з віковими змінами.

Буряковий сік

Попри те, що він не кожному до смаку, буряковий сік є потужним напоєм, який допомагає уповільнити процес старіння. Буряковий сік позитивно впливає на зниження артеріального тиску та збільшує кількість бактерій, які підтримують судинне здоров’я.

Сік рожевого грейпфрута

Каротиноїди — це сполуки, які допомагають уповільнити старіння. Рожеві грейпфрути містять каротиноїд, який називається лікопен. Він має «омолоджувальну» дію та покращує стан шкіри. Також  лікопен може знижувати рівень «поганого» холестерину та підвищувати рівень «хорошого» холестерину. Це позитивно впливає на роботу серцево-судинну систему.

Сік паростків пшениці

Смак соку паростків пшениці не дуже звичний і не з найприємніших. Але користь для здоров'я та омолоджувальні властивості соку того варті. Паростки пшениці багаті на хлорофіл. Ця речовина має потужні протизапальні властивості, які можуть допомогти знизити ризик захворювань та покращити загальний стан здоров'я людей похилого віку. Також відомо, що хлорофіл корисний для тих, хто проходить процедури хімієтерапія.

Гранатовий сік

Гранати багаті на антиоксиданти — поліфеноли. Ці речовини можуть допомогти зменшити запалення в організмі та знизити рівень артеріального тиску. На додачу до цих переваг, гранати мають унікальний вплив на клітини.

Фреш із моркви

Морква містить безліч антиоксидантів, які приносять користь здоров’ю з віком. Морква багата лютеїном, який покращує здоров’я очей і мозку. Морква багата на бета-каротин, який організм використовує для перетворення у вітамін А.

Важливо! Перед вживанням будь-якого натурального соку проконсультуйтеся із лікарем.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень