Список вас здивує: які продукти не можна купувати в супермаркеті (ПЕРЕЛІК)

Краще обрати інші торгові точки

Все частіше люди купують усі продукти у супермаркеті. Але експерти кажуть, що не все можна купувати в магазині. Деяка продукція може спричинити атеросклероз, повідомила нутриціолог Анна Дробишева.

Що краще оминати у супермаркетах

Пастеризоване молоко

Пастеризація видозмінює молочний білок, вважає Анна Дробишева. Організм людини не впізнає новий молочний білок і атакує як ворога. Через це більшість населення має непереносимість лактози. Також у продуктів можуть бути рафіновані й дезодоровані масла, які є найсильнішим канцерогеном, розповіла нутриціолог.

Солодкі йогурти

Йогурти з солодкими наповнювачами - некорисні продукти. Надмірне вживання такої кисломолочки може спричинити ожиріння і діабет.

Каші

Каші дуже корисні для роботи організму. Однак це зовсім не стосується каш швидкого приготування. У такої продукції повністю відсутня клітковина. Тож краще придбати якісні зерна, які перед приготуванням треба замочувати.

М’ясо

Куряче м’ясо - дієтичний продукт через низький рівень жиру. Однак, більшість курятини, яку продають у супермаркетах, низької якості. Недобросовісні виробники для збільшення маси тіла курей використовують гормони та антибіотики.

Соки

Ніколи не купуйте пакетовані соки. Просто оминайте їх стороною, адже жодних якісних та натуральних фруктів там немає, лише купа барвників, цукру та консервантів. Краще зварити компот власноруч.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень