Не падайте: розм'якшити м'ясо можна содою

Харчова сода – універсальна

Харчова сода є в кожній квартирі, зазвичай господині використовують її в кулінарії. Хоча цей продукт сильно недооцінюють – відмити содою раковину так само просто, як і приготувати млинці. Також її можна використовувати у приготування м’ясних страв.

Як зробити м’ясо м’якшим?

Якщо вам хочеться, щоб шматок свинини або яловичини став ніжнішим, натріть його содою і покладіть в холодильник на кілька годин. Перед приготуванням м’ясо потрібно ретельно промити і далі готувати за рецептом. У разі, якщо у вас немає часу на тривалу заготовку м'яса — додайте пару щіпок соди під час приготування.

Джерело — УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень