Не падайте: розм'якшити м'ясо можна содою
Харчова сода – універсальна
Харчова сода є в кожній квартирі, зазвичай господині використовують її в кулінарії. Хоча цей продукт сильно недооцінюють – відмити содою раковину так само просто, як і приготувати млинці. Також її можна використовувати у приготування м’ясних страв.
Як зробити м’ясо м’якшим?
Якщо вам хочеться, щоб шматок свинини або яловичини став ніжнішим, натріть його содою і покладіть в холодильник на кілька годин. Перед приготуванням м’ясо потрібно ретельно промити і далі готувати за рецептом. У разі, якщо у вас немає часу на тривалу заготовку м'яса — додайте пару щіпок соди під час приготування.
Джерело — УНІАН
Радіо Трек: НОВИНИ