Як зварити ідеальні яйця

Треба вміти їх готувати, аби не розчаровуватися

Яйця – популярний продукт. Що тільки з них не готують – і яєчню, і омлет, і яйця-пашот тощо. Часто, коли люди варять яйця, вони отримують або напівсиру їжу, або переварену.

4 рецепти, які задовольнять навіть гурманів.

КРУТО

Тут усе просто: наповніть каструлю холодною водою і покладіть туди яйця. Вода має закипіти, чекайте 1 хвилину, а потім зменшуйте вогонь і продовжуйте варити 6-7 хв. Краще не тримати довше, бо на жовтку може з'явитися сіруватий наліт, а білок стане гумовим.

ПО-АМЕРИКАНСЬКИ

Скип'ятіть воду, покладіть туди на пів хвилини яйце, додайте пару кубиків льоду та знову доведіть до стану кипіння. Після цього кожні пів хвилини виймайте яйця, щоб слідкувати за їх готовністю.

НІЖНІ

Яйця треба одразу покласти у каструлю з холодною водою і продовжувати їх варити протягом 4 хв після закипання. Також можна поміщати продукти у киплячу воду, але у цьому випадку варто варити близько 1 хв. Потім треба вимкнути вогонь і витримати яйця 6-7 хв.

НЕКРУТО

Якщо ви будете варити у холодній воді, то покладіть яйця у посуд і чекайте закипання. Потім треба зменшити вогонь і продовжувати варити близько 2 хв, якщо ви хочете рідкий білок і жовток. Також можна варити 3 хв, але тоді білок стане майже твердим, а жовток – рідким.

Джерело — Дивогляд

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Теги: їжаяйця
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень