EVA-килимки і контейнери: як підтримувати ідеальний порядок у холодильнику

Підтримувати чистоту просто

Холодильник — це місце, де лежить купа смакоти. Однак часом, відкриваючи холодильник, ми відчуваємо неприємний запах і бачимо застарілий бруд.

Пропонуємо кілька порад щодо дотримання порядку у холодильнику.

Посуд для зберігання

Використовуйте скляні контейнери для зберігання їжі. Тоді у холодильну буде порядок і не буде неприємного запаху страв, коли вони поєднуються між собою.

Зонування

Візьміть собі за правило складати різні продукти в одні і ті ж місця. Наприклад, всі овочі — у лівий ящик. Фрукти — тільки в правий. На полицю, де температура мінімально низька, — молочні продукти (кефір, молоко, сир, нежирні сири і т.п.). Своя полиця повинна бути у важкої каструлі з супом на всю сім'ю. Для пляшок з напоями — невисока поличка. Консервовані продукти не треба зберігати у холодильнику.

EVA-килимки на скляних полицях

Полиці у холодильнику дуже швидко втрачають привабливий вигляд, бо там швидко з’являються подряпини. Тож, аби не було такої проблеми, можна просто застелити все килимками і буде краса. Такі килимки легко знайти в магазинах фіксованих цін. У комплекті 2 або 4 штуки — якраз стільки полиць в більшості стандартних рефрижераторів. Мити килимки легше легкого: засіб для посуду і губка цілком підійдуть.

Канцелярське приладдя

Багато звичного канцелярського приладдя, яке ви використовуєте для зберігання паперів та іншого, можна також застосовувати для розвантаження полиць в холодильнику. Наприклад, ви можете взяти затискачі для паперу. За їх допомогою можна не тільки закрити розпаковані пакети з продуктами, але і повісити їх на ґратчасту полицю, тим самим звільняючи додаткове місце. Також можна використовувати офісні накопичувачі. Вони дозволять зручно розділити запаковані продукти по групах на одній полиці, а також допоможуть запобігти потраплянню залишків з цих пакетів на поверхню.

Відсік «скоро зіпсується!»

Уникнути забруднення холодильника і появи в ньому неприємного запаху можна, якщо вчасно позбавлятися від продуктів, які скоро зіпсуються. Щоб після закінчення терміну придатності не довелося їх викидати, краще заздалегідь таку їжу поміщати в спеціально відведений контейнер з позначкою. Завдяки цьому вся сім'я буде знати, що варто з'їсти у першу чергу, а ви зможете уникнути зайвих витрат бюджету, викидаючи зіпсовані продукти.

Джерело - Ukr.Media.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень