9 корисних продуктів для схуднення у зоні живота

Усі хочуть мати гарний вигляд

Правильний йогурт

Уважно читайте склад продукту перед покупкою. Шукайте на кефірі чи йогурті маркування Lactobacillus gasseri – ця корисна бактерія попереджує закрепи і є пробіотиком для травної системи.

Уникайте продуктів з позначкою «знежирений»

Починаючи дієту, кожна людина біжить до супермаркету за товарами з позначкою «знежирений». Шкоди від них може бути більше, ніж користі, кажуть фахівці. Все через модифіковані жири й значну кількість цукру.

Зменште споживання соняшникової олії

Соняшникова олія містить омега-6 жирні кислоти, які додають організму кілограмів, особливо якщо олії споживати багато. Краще додавайте до салатів оливкову чи лляну олію.

Випічка на кокосовому борошні

Варто обирати борошно, з якого виготовлений продукт. До прикладу, незерновим вважається кокосове, кіноа та гречане борошно.

Кокосове борошно багате на жирні кислоти. Його переваги у тому, що воно тамує голод, регулює нормальний рівень цукру в крові й запобігає накопичуванню жирів. Борошно кіноа та гречки контролюють хаотичні прояви апетиту й полегшують перетравлення їжі.

Їжте часник

Часник зменшує об’єми живота, якщо його правильно приготувати. Він, щоправда, не допоможе позбутися жирових відкладень на усьому тілі, але чинить прекрасну дію на жир на животі.

Додавайте куркуму

Цей порошок — чудодійний засіб для схуднення. Куркума допомагає спалювати калорії й відновити форму тим, хто страждає від зайвої ваги. Обов’язково додайте її до супу чи курки — і дієтична страва готова.

Квашена капуста

Квашена капуста вдвічі більше наповнена лактобактеріями, аніж йогурт. Дві ложки цього продукту щодня попереджують багато хвороб шлунково-кишкового тракту, зменшують рівень глюкози в крові, запобігають жировим відкладенням.

Беріть ширатакі

Ширатакі — напівпрозора японська вермішель, вона низькокалорійна і дієтична. Ширатакі сприяє швидшому насиченню їжею, запобігає переїданню і закрепам.

Сейтан — джерело білка

Сейтан — популярний веганський продукт. Дієтологи радять вживати цю їжу саме через високий вміст білка. Сейтан можна приготувати різними способами: смажити, розігрівати, зі спеціями, холодним чи гарячим.

Джерело.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень