Зірки, які живуть у селі: як виглядають будинки Кароль, Ротару, Осадчої, Каменських (ФОТО)

А дехто з них — сусіди

У багатьох українських зірок є власні хороми у селі. Звісно, вони мають і квартири, бо велика частина їхнього життя проходить у межах Києва, адже саме там вони мають роботу та всі свої проєкти, але обирають життя у селі.

Катя Осадча та Юрій Горбунов

У Катерини Осадчої та її чоловіка Юрія Горбунова є великий двоповерховий будинок у престижному селі Романків. У комплексі є цілодобове відеоспостереження, охорона та безліч інших зручностей для людей, які не бажають публічності, коли вони вдома.

У будинку Катерини немає розкоші, інтер’єр дуже простий та зі смаком. Але на території є басейн, де діти та Катя з Юрою можуть відпочивати влітку.

Каменських та Потап

Будинок Насті Каменських і Потапа знаходиться також у селі Романків, і вони є сусідами Осадчої та Горбунова. Будинок пари побудований з необробленої цегли сіро-білого кольору, що виглядає дуже стильно та сучасно.

На просторій присадибній ділянці є доглянута галявина з газоном і великий відкритий басейн. Інтер’єр будинку розроблений у стилі сучасного мінімалізму, він має панорамні вікна, підлогу з натурального дерева, світлі стіни в сіро-білих тонах та багато зелені.

Тіна Кароль

А от заміський будинок Тіни Кароль розташований у селі Зазим’я, що знаходиться у Броварському районі.

Тіна має триповерховий котедж та прилеглу територію у 20 соток, яка обгороджена високим парканом, за яким ховається власний великий та багатий на врожай сад, город, розарій, зона для відпочинку та занять спортом.

Софія Ротару

Софія Ротару має власний і дуже елітний будинок у селі П’ятихатки. Це місце розташоване за Конча-Заспою та поряд із селом Козин.

Будинок артистки має площу 1412 квадратних метрів. Маєток зірка купила ще 15 років тому через сосновий бір, що поряд.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень