Змінилась на 100%: якою була Тіна Кароль на початку своєї кар’єри і як насправді звуть співачку (ФОТО)

Хто допоміг Тіні стати зіркою

Неодноразово Тіна Кароль, а також її близькі розповідали про те, наскільки рано зійшла її зірка. Артистка з самого початку знала, що має будувати своє життя на сцені.

Навчаючись в інституті, вона складала музику та вірші. І хоча творчий шлях знаменитості розпочався доволі давно, дорога в шоубізнес у майбутньої зірки Тетяни Ліберман - саме так насправді звати співачку, відкрилася завдяки Аллі Пугачовій, «Караоке на майдані» та Ігорю Кондратюку.

До зустрічі з програмою «Шанс» Тіна Кароль вже мала досвід великих виступів та зйомок на телебаченні.

 

Однак усі ці епізоди не запам’яталися глядачу. Натомість робота з Кондратюком, Могилевською, Скрябіним та командою телеканалу «Інтер» зробили свою справу.

Її найперша пісня, яка з’явилася на музичних каналах -  «Выше облаков» - одразу ж стала хітом. Але зазвичай цього дуже мало для того, аби продовжити свій шлях та дістатися першого ешелону шоубізнесу. Часто знаменитості після гучного успіху зникають, адже не можуть знайти ще одну композицію, яка нагадала б глядачу про них.

З Тіною Кароль все було інакше, адже попри падіння, злетів було набагато більше.

 

Вона спробувала себе у найрізноманітніших амплуа, поїхала на Євробачення, а після смерті чоловіка вклала увесь свій біль у творчість, перетворивши його на справжні мистецтво.

Саме такою Тіну Кароль і пам’ятають: не юною, ніжною дівчиною, яка сором’язливо ховає очі, а впевненою та неймовірно вродливою жінкою, що ховає біль за прикритими віями.

Її репертуар змінився, і напевно більше ніколи не повернеться в минуле русло. Сама артистка говорить про те, що не любить слабкість, не бажає її проявляти та вчить свого сина сприймати світ інакше.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень