Як виглядали Кароль, Каменських, Полякова та інші зірки до популярності (ФОТО)

Час йде їм на користь

Дивлячись на архівні фотографії деяких сьогоднішніх зірок, часом складно усвідомити, як вони змогли настільки змінитися. Розповідаємо, який вигляд до популярності мали деякі українські зірки. 

Оля Полякова

Суперблондинка Оля Полякова з юності має виразні риси обличчя і приголомшливу посмішку. З роками це не змінилося. До слова, якщо порівняти її старі фото, зроблені до популярності, і простежити трансформацію її іміджу за час виступів на сцені, то можна помітити, що вона ніколи не змінювала колір волосся. 

Однак експерименти з зачіскою Оля любить — робить собі різні стрижки та може приміряти перуку, щоб вжитися в потрібний образ.

Настя Каменських

Співачка Настя Каменських за роки на сцені дуже змінилася. Коли вона тільки починала свій зоряний шлях, то в очі впадали її щічки та пишні форми, проте зараз, завдяки регулярним тренуванням і дієтам, жінці вдалося домогтися ідеальних пропорцій. 

Стиль Каменських теж змінився — зараз вона віддає перевагу брендовим нарядам, які вміло поєднує між собою. Якщо раніше їй подобалися яскраві вбрання з химерними візерунками, то сьогодні одяг Насті — жіночний і елегантний.

Позитив

Екссоліст групи «Время и стекло» з 13 років співпрацював з продюсером Потапом, тому за ці 20 років він помітно змінився. На початку творчого шляху з Надею Дорофєєвою у Позитива було довге кучеряве волосся.

Зараз же він віддає перевагу короткій стрижці. 15 років тому артист-початківець часто носив піджаки, на зміну яким сьогодні прийшла шкіряна куртка. Також елементом його сьогоднішнього образу є окуляри з кольоровими лінзами. 

Ольга Сумська

Актриса театру і кіно зачаровувала своєю красою з самого початку свого творчого шляху. Зірка завжди пишалася своїм довгим розкішним волоссям, яке злегка в'ється (на публіці Сумська найчастіше з'являється саме з розпущеним волоссям).

З роками її риси обличчя практично не змінилися: все той же прямий ніс, спрямоване вгору підборіддя, впевнений погляд.  

Тіна Кароль

Тіна Кароль на сцені вже понад 15 років. За цей час вона була різною: грайливою кокеткою, слабкою і жіночною, сильною і самостійною. Як правило, у своїй творчості Тіна демонструє свій внутрішній стан, що відбивається і на зовнішності. З репертуаром артистки змінюється і її стиль в одязі. 

Слід зазначити, що на старті кар'єри Тіна сама підбирала одяг, проте потім почала користуватися послугами стиліста. Зараз вона віддає перевагу сукням, блузам і комбінезонам, які підкреслюють її жіночність, тоді як на початку артистка носила яскраві сарафани, короткі сукні та прозорі кофтинки.

Юрій Горбунов

Відомий телеведучий, шоумен і актор почав свій шлях на ТБ в далекому 1998 році. Тоді, як і зараз, Юрій одягався в сорочки та класичні костюми.

Звичайно, вдалося домогтися визнання публіки ще й завдяки невичерпній харизмі шоумена. За майже 25 років його образ практично не змінився. 

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень