Полякова розповіла, як обматюкала Лорак і випадково відправила їй повідомлення (ВІДЕО)

Зараз Полякова не жалкує про жодне написане слово

Українська співачка Оля Полякова в шоу «Дорослі дівчатка» розповіла, як одного разу записувала своєму менеджеру повідомлення, в якому висловила все, що думає про співачку-зрадницю Ані Лорак.

За словами Полякової, цей інцидент стався ще у 2021 році, коли Лорак приїжджала з концертом до Одеси. 

— Я пишу: «Ти подивися, яка мерзота, яка с*ка, це вона повернулася, зали вона тут буде збирати. Ноги криві, костюми лайно, співає як параша.

 

Наговорила там і відправила.

 

Думаю, що я Тьомі відправила. І коли я вже відправила, я бачу, що я відправляю це Ані Лорак. А там такий спіч... - згадала Оля.

Вона додала, що не встигла видалити це повідомлення, бо його відразу прочитали. На щастя, зробив це менеджер Ані Лорак. Він подумав, що акаунт Полякової зламали та запитав про це у її менеджера. 

— Але, я хочу сказати сьогодні. Що всі ті слова, які я написала в тому повідомленні, абсолютно доречні до цієї людини, яка є с*чарою і п*дараскою. І нехай вона тепер з цим живе, - додала Полякова.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень