«Через сцену в ліжко»: 5 відомих співачок, які вийшли заміж за своїх продюсерів

Але не всі були у них щасливими

У житті часто так відбувається, що люди знаходять своїх других половинок на роботі, тому що саме там ми проводимо більшу частину свого часу. Знаменитості - не виняток. Розповідаємо, які українські співачки вийшли заміж за своїх продюсерів.

Ірина Білик та Юрій Нікітін

Ірина Білик познайомилася з Нікітіним у далеких 90-х роках на фестивалі «Весняні надії-90» у Вінниці. Тоді Нікітін грав у групі «Аякс», а незабаром став продюсером Білик.

Під час спільної роботи між ними розгорівся роман. Вони були одружені між 1990 і 1998 роками. Після розставання з Білик Нікітін закрутив роман зі співачкою Ольгою Горбачовою, яка, до речі, добре дружила з Білик і навіть випустила з нею спільну пісню.

Настя Каменських і Потап

17 років тому Каменських разом з Потапом створила дует «Потап і Настя». Вони були дуже затребувані, проте попри приголомшливий успіх, як зізнавалися артисти, особисті стосунки у них не складалися.

Лише через кілька років спільної роботи їм вдалося знайти спільну мову і почати хоча б нормально спілкуватися. У 2019 році стало відомо про те, що Потап і Настя одружилися. Пара зіграла розкішне весілля під Києвом.

Однак нещодавно з'явилися чутки про їхнє розставання. Блогер Богдан Беспалов повідомив, що Потап нібито зрадив Каменських, а вона не змогла цього пробачити.

Тіна Кароль та Євген Огір

Співачка Тіна Кароль була одружена зі своїм продюсером Євгеном Огіром. У шлюбі у них народився син Веніамін, який зараз навчається в Лондоні.

Вони були дуже щасливі до одного фатального дня - дня смерті Огіра від раку шлунка.

Кароль важко переживала втрату, проте попри весь біль продовжувала виступати. Більш того, вона вийшла на сцену через кілька хвилин після новини про смерть чоловіка і зі сльозами на очах виконала пісню «Выше облаков», яка в той момент придбала для неї зовсім інший сенс.

Гайтана та Едуард Клім

У 2009 році Гайтана вийшла заміж за свого продюсера Едуарда Кліма. Разом з ним вона пройшла нелегкий етап у своєму житті - Євробачення-2012. Вона представляла нашу країну в Баку. Однак тоді співачка зайняла тільки 15 місце.

У 2016 році Гайтана розлучилася з Клімом. Ніяких скандалів не було. Вони розлучилися на дружній ноті.

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе

Віра Брежнєва багато років була учасницею легендарної групи «ВІА Гра», продюсером якої був Меладзе. Потім вона пішла в сольне плавання, але про експродюсера не забула.

Подейкують, що їхні романтичні стосунки почалися ще в той період, коли він був одружений. Втім це не завадило парі кілька років тому зіграти весілля. Ось тільки на чужому нещасті щастя не побудуєш. Нещодавно стало відомо про те, що Брежнєва і Меладзе розлучилися.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень