«Невже це справді вони?»: як виглядали у підлітковому віці українські зірки Полякова, Горбунов та інші (ФОТО)

Якими були представники українського шоубізнесу?

Кожен із нас переживав буремні часи юності. Але якими у свої часи були представники українського шоубізнесу?

Пропонуємо переглянути знімки зірок у підлітковому віці.

Маша Єфросиніна

Українська телеведуча Маша Єфросиніна зараз є прикладом для наслідування багатьма дівчатами та жінками. На сьогодні вона відіграє зовсім не останню роль в українському медіапросторі: випускає своє шоу, бере інтерв’ю в інших зірок та палко допомагає нашим захисникам на передовій.

На фото телеведуча зображена у віці тринадцяти чи чотирнадцяти років.

Маша не могла стриматися та жартівливо прокоментувала фото:

— Якби моя мама щоранку, проводжаючи мене до школи, не говорила мені, що я найкрасивіша дівчинка на світі, то мені, дівчинці з обличчям хлопчика та зачіскою Олексія Глизіна, в принципі, залишалося піти і втопитися у водах Керченської протоки.

Оля Полякова

А от подруга Маші Єфросиніної, Оля Полякова, у 16-18 років виглядала напрочуд дорослою. Завжди охайно вкладене волосся, макіяж за усіма канонами тогочасної моди. 

Юрій Горбунов

52-річний шоумен Юрій Горбунов майже не змінився з часів своєї юності. Виявляється, популярний ведучий має хист до гри на музичних інструментах, зокрема гітарі.

Катерина Осадча

Згадаємо і про дружину Юрія Горбунова, українську телеведучу Катерину Осадчу. Виявляється, вона займалася модельною діяльністю та була беззаперечною красунею ще з підліткового віку. Катерина Осадча поділилася знімками ранньої модельної діяльності.

— Модельне фото. Мені тут десь 14 років, Японія.

 Тіна Кароль

На цьому фото майбутній зірці всього 14 років. Зроблено воно було на «Чорноморських іграх». Тоді Кароль посіла на конкурсі третє місце. У кадрі співачка позує в маленькій чорній сукні. Цікаво, що тоді Кароль була ще брюнеткою.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень