Полякова з'явилася у компанії росіян: мережа «рознесла» її за «хороших рускіх» (ФОТО)

Фанати попросили не тягнути в інфопростір уродженців країни-агресор

Українська співачка Оля Полякова нарвалася на хейт у мережі через нещодавню фотографію з російською журналісткою та близькою подругою Нікою Білоцерківською та російським опозиціонером Олександром Невзоровим.

Попри те, що виконавиця відвідала таємну благодійну вечерю, на якій було зібрано кошти для двох машин швидкої допомоги, фанати «рознесли» її за зв'язок з «хорошими рускімі».

Кадром артистка поділилася в Instagram.

На ньому вона постала не лише з діячами з рф, а й з українською фотографинею, суддею шоу «Топмодель по-українськи» Сонею Плакидюк.

— Учора відбулася таємниця. Благодійна вечеря у Ніки Білоцерківської з приводу виходу книги Олександра Невзорова «Походження геніальності й фашизму».

 

Зібрано гроші на дві карети швидкої допомоги для парамедиків! Усім величезне дякую, - поділилася Полякова.

Проте не всім сподобався жест вокалістки. Українці зазначили, що не буває «хороших рускіх». Фанати попросили не тягнути в інфопростір уродженців країни-агресора та залишили гнівні коментарі під постом.

Нагадаємо, Ніка Білоцерківська на початку повномасштабного вторгнення прихистила Полякову з дітьми у Франції. Блогерка у своїх соцмережах висвітлювала ситуацію в нашій країні та розповідала про звірства окупантів на українській землі. У червні 2022-го майно дівчини в росії було заарештовано.

Щодо Невзорова, у лютому минулого року він заявив, що перебуває на боці України. У червні того ж року Олександр разом з дружиною Лідією отримав українське громадянство. А в лютому 2023 року стало відомо, що його засудили до 8 років колонії у кримінальній справі про поширення інформації про збройні сили рф, яку російська влада називає «фейками».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень