Названо 5 найкрасивіших жінок України: хто вони

На останньому місці опинилася співачка, яку неодноразово звинувачували в тому, що вона «перевзулася» після 24 лютого 2022 року

Блогери Олександр Крупа і Тарас Тестер у своєму підкасті «Besida Project» назвали п'ять найкрасивіших жінок України. Серед них одна актриса і чотири співачки.

Так, на першому місці опинилася зірка серіалів «Кріпосна» і «Клятва лікаря», головна героїня першого сезону реаліті «Холостячка» Ксенія Мішина.

На друге місце блогери поставили солістку групи The Hardkiss Юлію Саніну, яка до того ж цього року стала тренером вокального шоу «Голос країни-13».

Закриває трійку лідерів співачка Тіна Кароль. Варто відзначити, що Кароль неодноразово ставала найкращою співачкою, а також отримувала звання найкрасивішої жінки в рамках різних премій.

Четверте місце в цьому рейтингу посіла Настя Каменських. Співачка прославилася не тільки в Україні, але і в Латинській Америці. На початку повномасштабного вторгнення вона засудила злочинний режим Кремля і почала виступати на благодійних концертах. Більш того, вона повністю відмовилася від своїх російськомовних пісень, як і Тіна Кароль.

Останнє п'яте місце посіла Віра Брежнєва. З початку великої війни вона виїхала з росії до Польщі, де допомагала українським біженцям. Вона з перших днів підтримує Україну, попри те, що в одному з інтерв'ю говорила, що не є українською співачкою, хоч тут і народилася.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень