«Жовтень підірве його здоров'я»: астрологиня назвала рік, коли помре Путін

За її словами, саме в жовтні почне працювати його карма

Астрологиня Поліна Павлова вирахувала рік, коли може померти російський диктатор Володимир Путін. Про це вона сказала у коментарі ютуб-каналу «Мій світ».

Експертка зауважила – жовтень буде для Путіна вкрай невдалим місяцем. Вона прогнозує, що саме від цього місяця почне працювати карма Путіна і він може отримувати покарання за свої злочини.

- Жовтень підірве його здоров'я. Просто стрес. Біля дня народження організм просідає, це вразливий момент, – сказала вона.

Астрологиня підрахувала, що російський диктатор може померти у віці 72 років.

- Давно писала про те, що 72 роки – це його термін давності. Його дата підходить. Цього року підходить його дата і навіть, якщо він не помре на свій день народження, то це може статись навіть навесні 2025 року. Для астрології найближчим часом – це пів року-рік, – сказала Поліна Павлова.

Астрологиня вважає, що дата народження Путіна реальна і диктатор, попри чутки, ще живий.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень