В уряді заговорили про зміни у подачі заявок на допомогу для ВПО

Названа нова дата, до якої можна подавати заяву на виплати

Термін подання повторних заявок на виплату допомоги переселенцям (ВПО) продовжать до 1 грудня. Про це заявили в Мінреінтеграції. Раніше, нагадаємо, ішлося про дату – до 1 жовтня.

Йдеться про вимушених переселенців, які намагалися оформити державну допомогу до 30 квітня через застосунок Дія, але так її й не отримали.

Втім, уже підготовлено новий нормативний акт, згідно з яким прийом таких заявок буде продовжено до 1 грудня, наголошують у Міністерстві з реінтеграції тимчасово окупованих територій. 

Планується, що відповідні зміни незабаром затвердить Уряд.

Читайте також: Що робити, якщо в органах соцзахисту не приймають заяву від ВПО?

Подати повторну заявку можна шляхом особистого візиту до органу соцзахисту, або ж надіслати її поштою. При цьому чиновники зобов’язані прийняти у людини повторну заяву та розглянути її – навіть, якщо заявник зараз не може підтвердити подання першої заяви до 30 квітня.

Гаряча лінія Міністерства (телефонний номер 15-48), за якою можна повідомити про у разі виникнення проблем у ВПО при поданні заяв чи взятті на облік, працює цілодобово.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень