900 гривень на місяць із 1 жовтня: хто отримуватиме такі виплати

Розрахунки закладені й в проєкті бюджету на наступний рік

У проєкті бюджету на 2023 рік закладають кошти на різні соціальні програми. В тому числі фінансування передбачене для реалізації низки програм із підтримки внутрішньо переміщених осіб. Усі ці програми діятимуть і наступного року, запевнив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

З 1 жовтня зростуть виплати за програмою «Прихисток»

Власники житла, які розмістили у себе внутрішньо переміщених осіб, вже з 1 жовтня цього року отримуватимуть не 450 гривень, а 900 гривень на місяць. Це виплата за одну людину, тобто, сума залежатиме від кількості осіб, яких прихистили.

Такі виплати отримають тільки ті, хто безкоштовно прихистив ВПО з тимчасово окупованих територій чи зон проведення активних бойових дій.

Загалом гроші в бюджеті закладають з розрахунку на весь наступний рік. Денис Шмигаль каже, що це сотні мільйонів гривень.

Джерело: PMG.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень