Відомо, як отримати компенсацію людям, що прихистили в себе ВПО

Вони мають право на компенсацію за сплату комунальних послуг

Фото ілюстративне, з мережі
Фото ілюстративне, з мережі

Люди, які в себе вдома прихистили внутрішньо переміщених осіб, мають право на отримання компенсації за житлово-комунальні послуги.

Щоб отримати компенсацію, власник зобов’язаний:

  • в той же або наступний день, коли розмістив у себе ВПО, подати відповідну заяву до ЦНАПу в місті Рівне (м. Рівне, майдан Просвіти, 2) або до відділу з обліку та розподілу житла виконавчого комітету Рівненської міськради (м. Рівне, вул. Шевченка, 45);
  • в день, коли розміщення ВПО припинилось або змінилась їх кількість, необхідно подати заяву, що змінився перелік осіб, розміщених у житловому приміщенні.

Щоб отримати компенсацію, власник приміщення повинен щомісяця виключно з 1 до 5 числа подавати заяву до ЦНАПу або до відділу з обліку та розподілу житла виконавчого комітету Рівненської міськради за попередній місяць.

Суму компенсації розраховують з кількості днів, які приміщення надавалося для розміщення ВПО, з дня розміщення, але не раніше дати включення інформації про розміщення до Єдиної інформаційної бази даних про внутрішньо переміщених осіб.

Сума компенсації визначається за кожен людино-день у розмірі 14,77 гривні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень