Скільки російським найманцям платять за вбивство українців

Найманців набирають навіть з-поміж ув'язнених

Фото з мережі
Фото з мережі

На росії збільшують виплати тим, хто погоджується воювати проти України.

Нині на Далекому Сході росії влада формує батальйон «Арсенієвський», який нібито зосередиться на евакуації та ремонті пошкодженої військової техніки й поверненні її на передову. Поки що в цей батальйон набрали лише 140 із 280 запланованих найманців.

Особам, які погодяться на роботу в цьому батальйоні, обіцяють одноразову виплату при вступі до «Арсенієвського» у розмірі 300 000 рублів (близько 5000 доларів США) та місячну зарплату 200 000 (близько 3300 доларів).

Також збільшили виплати для найманців у Республіці Бурятія. Якщо раніше їм платили 100 000 рублів, то тепер сума виросла удвічі. Зросли виплати й у Татарстані.

До слова, нині російська армія почала набирати найманців на війну проти України з-поміж ув'язнених. Стверджується, що у планах рекрутерів — знайти 10 000 добровольців.

Найманці з місць позбавлення волі рекрутуються не до регулярних військ, а у склад приватних військових компаній, які також воюють в Україні. Всім добровольцям обіцяють амністію після шести місяців участі у бойових діях, незалежно від статті, за якою людина була засуджена.

Джерело: Новини.Live

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень