Місць немає: у Німеччині більше не зможуть приймати українців

Тимчасово

Більшість федеральних земель Німеччини повідомили, що не мають змоги надавати прихисток українцям, які тікають від війни. Про таке рішення повідомили 12 із 16 федеральних земель.

Кілька федеральних земель заявили, що незабаром вони досягнуть межі своїх можливостей. Адже крім українців, прихисток у Німеччині шукають й жителі інших країн.

Загальна кількість людей, які прибули з України до Німеччини з початку війни, вже перевищила 980 000 осіб. У середньому прибуває ще 875 осіб на день.

На тлі великої кількості прибулих дванадцять штатів зараз активували блокування в системі початкового розподілу.

 

Навантаження на федеральні землі виникає через ситуацію з біженцями з України та загальної міграції. В цей час також можна спостерігати зростання кількості прибуттів із балканського напрямку, — повідомили у міністерстві внутрішніх справ Німеччини.

Відомо, що таке закриття є тимчасовим, і загалом звичайною практикою. За словами чиновників, інші великі землі продовжують приймати біженців, тому знайти все ж можливо.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень