«Буча триває і там»: Жданов про насильство над співробітницями ЗАЕС (ВІДЕО)

Було фізичне насильство і зґвалтування співробітниць атомної станції (с)

Фото з мережі
Фото з мережі

Працівниці та працівники Запорізької атомної електростанції, яку у березні захопили російські війська, зазнають насильства з боку військових рф. Про це розповів військовий експерт Олег Жданов.

Є інформація від наших експертів, які займаються енергетикою, вони кажуть, що було фізичне насильство і зґвалтування співробітниць атомної станції, і застосування сили до співробітників атомної станції. Тобто, російські війська не гребують нічим.

 

Буча триває і там. Тільки там вона поки без летальних випадків. Але насильство і знущання з наших громадян триває, – зауважив Олег Жданов.

Крім того, він зазначив, що місія МАГАТЕ, яка напередодні прибула на ЗАЕС, побачила там і військових і техніку рф, що категорично заборонено міжнародними правилами.

Голова МАГАТЕ Гроссі заявив, що вже побачив на ЗАЕС ключові речі, які хотів побачити. А саме, попри заяви російських пропагандистів, місія МАГАТЕ в першому генераторному цеху атомного реактора побачила купу військових машин. Всі машини були вантажні, тентовані КамАЗи, – зауважив військовий експерт.

Олег Жданов також додав, що московити наклеїли на машини смужки з жовтого скотчу, намагаючись обдурити комісію МАГАТЕ, що це війська радіаційно-хімічного і бактеріологічного захисту.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень