ЦНАП у Рівному тимчасово не приймає звернень про поселення ВПО

Куди звертатися рівнянам, які безплатно надали своє житло

ЦНАП у Рівному тимчасово зупиняє прийняття повідомлень про безоплатне розміщення внутрішньо переміщених осіб або зміну переліку осіб, розміщених у житловому приміщенні.

Рішення ухвалили відповідно до листа з відділу по обліку та розподілу житла виконавчого комітету Рівненської міської ради від 9 вересня 2022 року №1607

Подати повідомлення можна у відділі по обліку та розподілу житла виконавчого комітету Рівненської міської ради за адресою:

м. Рівне, вул. Шевченка, 45,

(0362) 633-796, 633-734

Заяви на отримання компенсації витрат власника жилого приміщення, що пов`язані з безоплатним розміщенням внутрішньо переміщених осіб, власник жилого приміщення повинен подати з 1 до 5 числа щомісяця до Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному або у відділ по обліку та розподілу житла виконавчого комітету Рівненської міської ради.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень