Засоліть сало вдома – і цей рецепт стане вашим фірмовим: Їжте його з чорним хрустким хлібом

І ви більше не купуватимете готове сало

Сало, засолене в розсолі, виходить ароматним та м'яким. Для засолювання краще брати сало з м'ясними прошарками, але можна посолити і звичайне сало без прошарків.

Інгредієнти:

  • сало – 600 г,
  • сіль – 2 столові ложки,
  • вода – 0,5 літра,
  • лавровий лист – 3 шт.,
  • кріп сушений – 0,5 чайної ложки,
  • часник – 5 зубчиків,

Приготуйте розсіл: розчиніть сіль у окропі, остудіть до кімнатної температури.

Сало промийте, обсушіть паперовими рушниками, наріжте шматками.

Викладіть сало в банку, пересипаючи його спеціями та нарізаним часником.

Залийте розсолом, залиште на добу при кімнатній температурі, потім приберіть в холодильник або на холодний балкон на 2 дні.

За три доби дня сало можна їсти. Тримайте його в холодильнику, а краще в морозилці.

Джерело: napensii

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублено рюкзак із документами

Загублено рюкзак золотистого кольору на зупинці біля Сільпо біля автовокзалу. В ньому  документи, на прізвище Годунко, гроші та дитячі речі. Якщо хтось знайшов, повідомте за номером 0978401501.

Знайдено паспорт у Рівному

Вчора на проспекті Миру на переході біля "Фокстроту" було знайдено пластиковий паспорт України, на ім'я Мікаберідзе Максим Максимович 05.04. 2006 р.н, харківська прописка. Звертатись за телефоном 0979764361 - Богдан

У Рівному знайшли студентський квиток

У Рівному, 1 жовтня, на тротуарі, між Басів Кутом і Щасливим, знайшли студентський квиток. Він належить Січкару Григорію , студенту НУВГП.   Власника просимо звернутись за номером:  +380667642577 — Людмила

Більше оголошень