Салат «Іспанська пристрасть»: Ідеальне поєднання курки й апельсина стане фішкою свята (РЕЦЕПТ)
Така страва сподобається всім без винятку
Інгредієнти:
- копчена грудка – 300 г;
- сир твердий – 130 г;
- цибуля – 1 шт;
- апельсин – 2 шт;
- грецькі горіхи – 110 г;
- ізюм світлий – 110 г;
- морква – 1 шт;
- майонез, сіль, перець – на смак.
Формуємо салат на плоскій тарілці або в роз’ємному кільці. Над кожним шаром робимо сіточку майонезу.
Порада: щоб цибуля була м’якшою, запарте її кип’ятком і злийте воду, відіжміть.
Перший шар – кубики м’яса.
Другий шар – ізюм. Якщо у вас дуже сухий, можна спочатку запарити в гарячій воді і віджати.
Третій шар – терта сира морква.
Четвертий шар – тертий сир.
П’ятий шар – подрібнені грецькі горіхи.
Шостий шар – кубики апельсина, трохи віджаті від соку, щоб салат не затік.
Відправляємо на 30 хвилин в холодильник, щоб охолодився, прибираємо кільце і подаємо до столу.
Салат виходить з дуже багатим смаком, ніжний, м’який, відмінно підходить до будь-яких закусок і страв.
Джерело: skarbnychka-retseptiv
Радіо Трек: НОВИНИ