

Це одна з основ маркетингу, але доволі виправдана
Всі бачили, що у магазинах ковбасу часто продають уже розрізаною навкіс. І дуже часто так роблять саме з виробами дорожчого сегменту.
Є жартівлива легенда про те, віденський м'ясник якось випадково нарізав ковбасу за прилавком свого магазину під кутом. Справа в тому, що вранці він встав з ліжка і помітив, що в одному з його черевиків завелася миша.
Тому він пішов на роботу з однією босою ногою. Через цю незручність м'ясник не міг зосередитися.
Пізніше виявилося, що нарізана навскіс ковбаса має більш привабливий вигляд, ніж та, яку він раніше нарізав рівними скибочками. Від того часу в магазині почали нарізати продукт лише так.
Насправді, ковбасу нарізають навскіс тому, що це технологічна необхідність. Під час термічного оброблення м'яса його структура змінюється, волокна стають більш жорсткими і щільними. Якщо різати ковбасу вдздовж волокон, вони будуть спричиняти серйозний опір. А ось коли ви ріжете поперек, м'ясо легше розділяється на окремі скибочки.
Спеціалісти також стверджують, що нарізана під кутом 35-45 градусів ковбаса має більшу площину, а тому зріз має більш привабливий вигляд. Так вітрина з продуктом привертає увагу покупців. А ще завдяки косому зрізу можна краще оцінити якість товару, його склад.
Додатково створюється ефект, наче ковбаса більша, ніж є насправді. Ще для одного бутерброда вистачить 1-2 скибочок, нарізаних навскіс. А якщо різати рівно, доведеться витрачати більше.
Деякі кулінарні блоги стверджують, що нарізані під кутом продукти смакують краще, завдяки більшій площі зіткнення з ротовою порожниною. Більше того, це один зі способів економії. Тонкі скибочки під кутом дозволяють «розтягнути» задоволення від ковбаси надовше.
Джерело: tsn
Радіо Трек: НОВИНИ
Як правильно називати росіян: в українській мові є лише одне правильне слово
Ніяка вона не Могилевська: 30 років тому співачка відмовилась від справжнього прізвища
Мазур чи Мосейчук: хто з цих телеведучих дійсно «керує» каналом, а хто має більший рейтинг
2025 рік приготував для них неймовірний фінансовий успіх: Три знаки Зодіаку, на яких звалиться багатство
Що не варто казати у відповідь на «дякую»? Фраза, яку час викинути з лексикону
4 види брускет до святкового столу на Новий рік: їх гості розметуть миттєво (ВІДЕО)
У свекрухи крохмальне, а у мене ніжне: 1 простий інгредієнт, який треба додати до картоплі, коли варите пюре
Медовий пиріг на кефірі: м’який, вологий та ароматний: гості проситимуть добавки (РЕЦЕПТ)
Оминайте його стороною: експерти назвали найнебезпечніший вид хліба
Принесуть удачу: які страви потрібно приготувати на Новий рік 2025 (МЕНЮ)
У Рівному поряд з кафе "Fortissimo" знайдено пенсійне посвідчення, на ім'я Ремізова Віра Олексіївна За деталями звертайтесь за номером: +380964330774
У Рівному шукають вівчарку по кличці Луна. Зелений ошийник, зникла в районі Боярки 5 лютого. Номери власників: 0969732925
Біля магазина «Копійка» на розі вулиць Грушевського та Гайдамацької (колишня Струтинської) знайшли ключі. Телефонувати за номером: 0689097415