Шалено смачні і з хрусткою скоринкою: готуємо ліниві чебуреки за лічені хвилини (РЕЦЕПТ)
Обов'язково спробуйте!
Обожнюєте чебуреки? Їли б їх чи не щодня, але часу на приготування обмаль? Пропонуємо вам рецепт, для якого потрібно багато часу і навіть тісто замішувати не доведеться!
Інгредієнти:
- Цибуля – 1 штука
- Часник – 2 зубчики
- Кінза – 3–4 гілочки
- Фарш – 300 г
- Вода – 4-5 ст. ложок
- Сіль – до смаку
- Молотий чорний перець – до смаку
- Тонкі лаваші – 3-4 штуки
- Яйце – 1 штука
Рослинна олія – 100 мл
Цибулю, часник і кінзу дрібно кришимо.
Змішуємо фарш із овочами та зеленню.
Додаємо холодну воду, сіль та перець за смаком.
Вирізаємо з лаваша кола діаметром 20-22 см. Яйце збиваємо.
Відступаючи від краю кола лаваша 7-10 мм, викладаємо на половину коржика тонкий шар фаршу. Змащуємо край лаваша яйцем, складаємо коржик навпіл, щільно притискаємо краї. Таким чином формуємо чебуреки з продуктів, що залишилися.
Обсмажуємо чебуреки на розігрітій олії по 3-4 хвилини з кожного боку до золотистого кольору.
Джерело: napensii
Радіо Трек: НОВИНИ