Запам'ятайте ці секрети: як китаянки прибирають в оселі, щоб було завжди чисто

Китайські хитрощі прибирання

Китайці – дуже винахідливі люди. Вони все роблять якось інакше і на все мають окремий підхід. Це стосується всіх галузей життя і навіть – прибирання.

Жінки в Китаї достеменно знають, що робити, щоб вдома було завжди чисто, не витрачаючи на це весь свій вільний час.

Постільна білизна

В Китаї часто ковдра пришита до підковдри, тому вони перуться разом. Звісно, для такого прання потрібен великий барабан, а сушіння займає трохи більше часу, ніж зазвичай, але зате ковдра у китаянок дуже чиста.

В Україні ж ми звикли прати підковдру окремо, а ковдри інколи здавати до хімчистки чи вкрай рідко очищувати у пральній машині. І дарма. Адже насправді в них накопичується дуже багато пилових кліщів і бруду.

Для чистоти ванної кімнати

У Китаї ніколи не миють окремо ванну, дзеркало, раковину. Китаянки звикли до цього процесу підходити комплексно. Спочатку вони виносять із ванної кімнати все, що може заважати процесу прибирання. А потім чистять все й одразу до блиску.

Генеральне прибирання

Китайців можна назвати доволі охайним народом, тому генеральне прибирання вони проводять всього лише раз на рік. Називається цей процес «так сао чу» і завжди припадає на період перед початком Нового року за місячним календарем. Китаянки намотують на мітлу чи швабру нейлонові колготки, а потім таким пристроєм обмахують усі поверхні в домі. Це доволі зручно, адже пил притягується до швабри завдяки статичній електриці, а не розлітається всією кімнатою. Хоча це й має доволі дивний вигляд, але на практиці дійсно приносить результат.

Джерело: tsn

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень