Досить 100 г: що додати у відро з водою, аби підлога була чистою і без розводів

Проста хитрість робить диво

Частою проблемою миття підлоги є розводи. Деякі господині перемивають покриття кілька разів, а інші – використовують хитрощі. Для кожного виду підлоги є свій секрет, враховуючи цю деталь варто додавати у воду правильні речовини.

Диво-засіб для ідеального миття підлоги

Ідеальний засіб для миття підлоги в домашніх умовах може залежати від типу підлоги, яка є в вашому будинку.

Для керамічної підлоги ідеальним засобом є звичайний миючий засіб для плитки, розведений у воді. Також ви можете використати оцет для дбайливого очищення забруднень. Оцет добре розчиняє вапно та інші забруднення. Також для керамічної плитки і дерев’яних дошок можна використовувати засіб на основі соди бікарбонату, розведений у воді. Він добре видаляє забруднення і не містить агресивних хімічних речовин.

Для ламінату і паркету використовуйте спеціальний миючий засіб для дерев’яних підлог. Будьте обережні, щоб не намочити занадто підлогу, оскільки вода може завдати шкоди ламінату чи паркету.

Лінолеум можна мити м’яким миючим засобом для підлоги, або замість нього використовувати змішаний розчин води та декілька крапель рідкого миючого засобу.

Класичний рецепт засобу для миття підлоги

  • 1/2 склянки – гарячої води
  • 1/2 склянки – оцту
  • 10-20 крапель – ароматичної олії
  • 2-3 краплі – рідкого миючого засобу

Змішайте всі інгредієнти і вимийте підлогу. Поки підлога не висохне, не ходіть по ній, щоб не залишити сліди.

Цей рецепт підходить для багатьох типів підлоги, включаючи ламінат, лінолеум, плитку та дерев’яні підлоги. Він ефективний і натуральний, і не містить агресивних хімічних речовин. Все, що вам потрібно, це змішати інгредієнти та почати прибирання!

Джерело: noviydoctor

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень