Навіщо змішувати пральний порошок з цукром: класний спосіб, який здивує всіх господинь

Цукор допоможе зберегти кольорові і відбілити білі речі

Від прання залежить збереження яскравості та кольору та білизни речей. Часто білий одяг стає сіруватим чи жовтуватим, а яскрава футболка – тьмяною.

Аби цього не траплялося, варто знати деякі хитрощі. До прикладу, досвідчені господині під час прання використовують цукор. Він допомагає зберегти яскравість одягу і відбілити білі речі.

Цукор захищає тканини і відбілює речі

Цукор і прання – цілком сумісні речі. Такий спосіб допоможе вашим речам не втрачати колір і не линяти.

Крім того, цукор захищає тканини від деформації при пранні. Особливо, якщо це одяг з натурального шовку, вовни або кашеміру.

Також цукор відбілює білі речі. Щоб в цьому переконатися, можна взяти тазик, налити туди літр теплої води, додати ложку цукру, перемішати і додати річ, яку ви тільки що дістали з машинки після прання. Ефект зможете помітити вже за пів години.

Як випрати одяг із цукром

Щоб випрати речі з цукром, потрібно взяти 1 столову ложку цукру і засипати її до пральної машини в контейнер для миючих засобів. Туди, куди зазвичай потрібно наливати кондиціонер.

Як випрати речі з цукром вручну

Якщо ви не готові до таких експериментів, спробуйте цей метод при ручному пранні.

Потрібно взяти тазик, залити туди 5 літрів теплої води і розчинити в ній 1 столову ложку цукру. У розчин, який вийшов, потрібно занурити одяг, колір якого ви хотіли б освіжити.

За годину старанно прополощіть речі в чистій воді і дивіться, що вийшло.

Джерело: glavred

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень