Сережки-краплі і стильний костюм: Олена Зеленська знову приємно здивувала образом (ФОТО)

Новий образ першої леді України

Олена Зеленська побувала на заході щодо оплати праці в Україні. Він мав назву «На шляху до подолання ґендерного розриву в оплаті праці».

На зустрічі порушили питання оплати чоловічої та жіночої праці. Це проблема багатьох країн і навіть найрозвиненіших.

Там чоловіки одержують у середньому на 20% більше зарплатні.

Цю ситуацію в Україні хочуть покращити протягом 7 наступних років.Скорочення гендерного розриву у зарплатах залежить не лише від формальних вимог зрівняти їх, а від гнучких умов праці та системної реструктуризації робочих місць. Потрібно враховувати, що жінки витрачають багато сил на материнство, зауважила Зеленська. Зокрема, вона сказала таке:

- Усвідомлення власної цінності самими жінками та усунення бар'єрів на шляху їхнього розвитку потребує великих зусиль з боку як держави, так і роботодавців.

 

Упевнена, разом зможемо пройти цей шлях гідно навіть під час війни – і особливо під час війни. Бо саме за гідність у нас воюють і чоловіки, і жінки, - резюмувала перша леді України.

45-річна перша леді була одягнена у стильний костюм графітового кольору і чорну блузу. Яскравою родзинкою образу стали сережки-краплини золотого кольору. На Олені Зеленській був стриманий денний макіяж і нюдовий манікюр.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень