Одні – хейтять, інші – захоплюються: Олена Зеленська знову приємно здивувала публіку своїм образом (ФОТО)

Вона одягнула стильний костюм

Олена Зеленська — Перша леді України

Перша леді Олена Зеленська взяла участь у щорічній національній премії для вчителів Global Teacher Prize Ukraine-2023 та вручила цінний приз переможцю. На захід Олена Зеленська одягнула стильний костюм трендового крою. Образ вона доповнила аксесуарами та білими туфлями на шпильках.

Костюм складався з подовженого жакету цікавого крою з широким тканинним поясом та штанів-палаццо. З-під жакету видніється білий топ. У тон топу підібрані туфлі. Вийшов елегантний та стильний образ, у якому ще й до того ж зручно.

 

З аксесуарів Зеленська обрала великі білі сережки. Також перша леді зробила рівне укладання і ніжний макіяж.

Образи Олени Зеленської стають причиною обговорень українців та професійних дизайнерів. Одні – хейтять, інші – захоплюються. Деякі образи Першої леді були неідеальними, але загалом наша Олена Зеленська завжди вдало представляє країну на внутрішніх та заходах за кордоном.

На вчительському конкурсі Олена Зеленська виступила з подякою всім українським педагогам, а також вручила нагороду у номінації «Молодий учитель» 23-річному Петру Ситеку зі Львова. Він викладає у львівській «Школі вільних і небайдужих» дебати та менторство. Премію Петру Ситеку присудили за новітні підходи у викладанні з елементами лідерства та менторства.

- Ця номінація надзвичайно надихає, адже вона про те, що для молодих людей професія вчителя престижна. Що робота захоплює їх і не лякає труднощами.

 

Хтось із номінантів почав працювати просто перед війною, а хтось уже в розпал війни. Переможець підкреслює важливий для України курс на гендерну рівність. Жінки становлять близько 85% українських вчителів.

 

Так наш переможець дає надію, що педагогічна праця цікавить і приваблює чоловіків, - зазначила Олена Зеленська у своїй промові.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень