«Живемо не разом»: Олена Зеленська розкрила всю правду про особисте життя з президентом

Та зізналася, чому їй болить за своїх дітей

Днями в інтерв'ю для ВВС перша леді України Олена Зеленська відверто розповіла про вплив великої війни на стосунки з чоловіком та їхніх дітей. 

Як виявилось, подружжя не живе разом. Часом їм вдається зустрічатись, але це буває доволі рідко.

- Ми з чоловіком не живемо разом, сім'я роз'єднана. У нас є можливість бачитися, але не так часто, як хотілося б. Мій син сумує за батьком.

 

Але ми залишаємося сильними, у нас є сила як емоційно, так і фізично. І я впевнена, що ми впораємось разом, – поділилася Зеленська.

Також дружина українського президента зізналася, що їй боляче дивитися, що її дітям – 19-річній Олександрі та 10-річному Кирилу – доводиться жити в умовах жорстокої та кровопролитної війни.

- Вже півтора року ми не можемо бути впевнені у завтрашньому дні. У нас немає впевненості в майбутньому, через місяць, через два..... Це дається в знаки для дітей, тому що невизначеність, невпевненість у тому, що буде завтра. Це не може зробити їх щасливішим.

 

Мені боляче на це дивитися. Тому що мої діти нічого не планують. У такому віці молодь, моїй доньці 19, вони мріють про подорожі, про нові відчуття, про емоції. У неї такої можливості немає, - заявила дружина Зеленського.

Перша леді також зізналася, що їй хотілося б бачити у своєму чоловікові насамперед саме чоловіка, а не «історичну особу».

- Це може бути трохи егоїстично, але мені потрібен мій чоловік, а не історична особа... Я вірю в нього. І я його підтримую.

 

Я знаю, що в нього достатньо сил. Для будь-якої іншої людини, яку я знаю, я думаю, що ця ситуація була б набагато важчою.

 

Він справді дуже сильна і витривала людина. І ця стійкість – це те, що нам усім зараз потрібно, – запевнила дружина українського лідера.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень