7 ознак взуття, яке здешевлює образ

Відмовтеся від нього, якщо хочете виглядати стильно

Прозорі вставки

Тренд на прозорі вставки протримався зовсім недовго, що й не дивно. Бо, як мінімум,з ними некомфортно, бо взуття має дихати. Та й виглядають такі моделі неестетично. Прозорі елементи не тільки швидко жовтіють від забруднень, але й запотівають при носінні. 

Сліди клею

Патьоки клею за декоративний елемент видати не вдасться. Вважається, що якісне взуття має бути прошите, але у використанні клею немає нічого кримінального. Головне, щоб він був там, де і належить, на поверхні йому не місце.

Шукати застиглі сліди краще відразу ж при купівлі.

 

Намагаючись віддерти їх удома, ви ризикуєте видалити павутинку клею разом із верхнім шаром матеріалу.

Анімалістичний принт

Незважаючи на сумнівну репутацію анімалістичних принтів, бренди іноді виводять чергову «зебру» з «леопардом» на подіуми. Так що однозначно записати таке взуття до дешевого не можна. Головне, пам'ятати, що недорогі однотонні туфлі можуть зійти за преміальний аналог, а ось з хижим принтом - ні.

Але якщо вам вдалося знайти гідні туфлі з тваринними мотивами, переконайтеся, що образ виглядає стримано, інакше вийде тотальний несмак.

Висока платформа

Занадто висока платформа створює відчуття копитця та важкої ноги. Бонусні сантиметри до росту того не варті. Класичний каблук забезпечить бажаний вищий ріст не гірше і без побічних ефектів.

Велика кількість стразів

Якщо ви не збираєтеся відвідати якусь урочистість, стрази на взутті будуть не надто доречні. А якщо взуття буквально рясніє штучним камінням, варіантів, куди ви в них вирушаєте, крім карнавалу, не залишається зовсім.

Якщо ви з якоїсь причини зважилися на розсип фейкових діамантів на ногах, переконайтеся, що вони всі в ідеальному стані.

 

Важко уявити щось більш вульгарне, ніж пластикові збляклі стрази.

Фейкові шви

Дешеве взуття рідко буває прошите, що не заважає виробникам імітувати нитку за допомогою форми. Функціонал реального шва такий декор не виконує, зате помітно дешевить взуття, хоча місія у нього прямо протилежна.

Потертості

Вчасно міняйте набійки, замки, доглядайте своє взуття, і навіть пара, що пожила, виглядатиме як нова. Крім догляду, не забувайте давати їй відпочивати і дотримуйтесь загальних правил.

Наприклад, взуття не варто сушити на гарячій батареї, бо матеріал може деформуватися, а натуральна шкіра однозначно пересохне і втратить еластичність.

 

Навіть найдешевше доглянуте взуття виглядатиме дорожче за брендову пару в жахливому стані.

Джерело: ukr.media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень