Як одягнутись на День Незалежності: 5 ідей образів з вишиванкою (ФОТО)

Вони - і патріотичні, і модні

Сукня-вишиванка

Найбільш жіночним образ буде у сукні-вишиванці. Українські майстрині пропонують найрізноманітніші варіанти таких суконь. Окрім традиційних - з червоно-чорною вишивкою, святково виглядатимуть моделі у ніжних жовто-блакитних та біло-блакитних тонах. 

Вишиванка зі спідницею

Не обирайте класичний образ з чорною спідницею. Він уже застарів. Краще зупиніться на джинсовій спідниці, чи атласній, льняній трикотажній світлих або пастельних кольорів.  

Вишиванка зі штанами

Обирайте штани у тон вишиванці, або зупиніться на модних нині білих, бежевих, молочних відтінках. Актуальні нині штани кльош, палаццо, кюлоти добре поєднаються з вишиванками.

Якщо ви обираєте вільні штани, то для гармонійності образу сорочку краще заправте, а якщо любите приталені моделі, вишиванку лишіть незаправленою.

Вишиванка з джинсами

Виглядає неформально і модно. А ще цей образ найпопулярніший і найзручніший. 

Вишиванка з велосипедками чи шортами

Велосипедки і трикотажні шорти гарно поєднуються з сучасними вишиванками. Лишень сорочка має бути подовжена, а шорти — однотонні.

Джерело: hochu.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень